سبد خرید  

بدون محصول

مجموع 0 تومان

پرداخت

حساب من

لیست ناشران


تبلیغات

کتاب از خوب به عالی

نوشته : جیم کالینز
ناشر : آوین
ترجمه : ناهید سپهرپور
چرا برخی شرکت ها جهش می کنند و برخی دیگر خیر

جزییات بیشتر

24,000 تومان

انتشارات آوین

 کتاب از خوب به عالی
" چرا برخی شرکت ها جهش می کنند و برخی دیگر خیر "
 نوشته : جیم کالینز
 ناشر : آوین
 ترجمه : ناهید سپهرپور
 شابک : 978-964-8148-03-1
 تعداد صفحات :  302
 شمارگان چاپ : 2000
 نوبت چاپ : نوزدهم - 1392
 لیتوگرافی : -
 قیمت پشت جلد : 24000 تومان
 درباره کتاب :
 « از خوب به عالی » همان گونه که از نامش بر می آید ، مسیر رشد و بالندگی را ترسیم می کند.عرصه های بزرگ اقتصادی را ارائه می دهد.راز موفقیت مؤسسات برتر دنیا را بازگو می کند و ما را با عملکرد مدیران برتر آشنا می سازد . با متنی ساده و به دور از الفاظ تخصصی ، مفاهیم مدیریتی را شرح می دهد.
وجه تمایز آن از سایر کتاب های مدیریتی ، نگرش خلاق آن است بدین معنا که اصول و روش های مدیریتی را از قالب کلیشه های همیشگی خارج می کند و می گوید که همه ی ما در هر زمینه ای که فعال باشیم می توانیم بالا و بالاتر برویم.می توانیم افق دید خود را وسعت بخشیم و خود را از چمبره ی ماندن در وضعیت صرفاً خوب برهانیم.
« از خوب به عالی » ظاهراً یک کتاب اقتصادی و به عبارتی مدیریتی است اما در نهایت ، هدف آن ارتقا سطح تفکر بشر و رسیدن به رفیع ترین جایگاه هاست.
 فهرست مطالب :
مقدمه مؤلف
1. خوب دشمن عالی است
2. رهبری سطح پنجم
3. ابتدا فرد ... بعد هدف
4. رویارویی با حقایق ناخوشایند ( و یقین به موفقیت )
5. مفهوم خارپشتی ( سادگی در محدوده سه محور )
6. فرهنگ مبتنی بر نظم گرایی
7. شتاب دهنده های تکنولوژی
8. چرخه رشد و چرخه نابودی
9. از مرحله خوب به عالی تا ماندگاری
سخن آخر : برخی از سؤالات مطرح شده

  • ناشر : انتشارات آوین
  • نویسنده : جیم کالینز
  • مترجم : ناهید سپهرپور
  • تعداد صفحات : 302
  • سال چاپ : 1392
  • شابک ( ISBN ) : 978-964-8148-03-1
  • شمارگان چاپ ( تیراژ ) : 2000
  • نوبت چاپ : نوزدهم
  • وزن : 473

متوسط امتیاز

متوسط:
غنی بودن مطالب کتاب :
میزان اطلاعات نویسنده کتاب :
از عنوان توضیح
08/08/1391 زهرا اقبالی. نگرش خلق خیلی متفاوت از کتابهای روانشناسی که تا به حال دیده بودم
ممنون از اینکه زود به دستم رسید

برای ارسال نظر باید عضو شوید.