سبد خرید  

بدون محصول

مجموع 0 تومان

پرداخت

حساب من

لیست ناشران


تبلیغات

کتاب آشپزی و شیرینی پزی گل آرا

 نوشته : مینو تهمتن زاده
ناشر : پل
بیان نکات ظریف در مورد هنر آشپزی همراه با خواص میوه ها و سبزیجات
وضعیت : منتظر چاپ مجدد

جزییات بیشتر

12,000 تومان

انتشارات پل

فقط نمایشی

 کتاب آشپزی و شیرینی پزی گل آرا
همراه با خواص میوه جات و سبزیجات
 نوشته : مینو تهمتن زاده
 ناشر : پل
 ترجمه : -
 شابک :  978-964-491896-1-1
 تعداد صفحات :  334
 شمارگان چاپ : 2000
 نوبت چاپ :دهم - 1391
 لیتوگرافی : -
 قیمت پشت جلد : 12000 تومان
 درباره کتاب :
کتاب حاضر مجموعه ای از آشپزی و شیرینی پزی است که در آن تا حد نیاز از این دو نوع هنر خانه داری سخنبه میان آمده است . این کتاب در 26 بخش تنظیم شده است که شامل 187 نوع غذای ایرانی و 36 نوع کیک و شیرینی و دسر و 8 نوع مربا و ترشی وکمپوت و چاشنی است.علاوه بر نکاتی که پیرامون هنر آشپزی و شیرینی پزی گفته شده است ، دو بخش جداگانه را نیز به خواص میوه ها و سبزیجات اختصاص داده شده است و این امر به بانوهای خانه دار کمکمی کند تا سبزیجات را بهتر بشناسید و هم چنین کمک می کند که بدانید چه موادی را در غذای روزانه بیشتر دخالت داده تا هم غذای خوشمزه تهیه شود وهم به سلامت خانواده ی خود کمکک بیشتری نمایند.
 فهرست مطالب :
پیش گفتار
به این نکته توجه کنید
 پلوها
پلوی ساده
کته ساده
ته چین گوشت یا مرغ
باقالا پلو
سبزی پلو
عدس پلو
رشته پلو
اسلامبولی پلو
زرشکپلو با مرغ یا گوشت
هویجپلو
لوبیا پلو 1 ( لوبیا سبز )
لئبیا پلو 2 ( لوبیا چشم بلبلی )
شیرین پلو
کلم پلو
قورمه پلو
قیمه پلو
پلو با تن ماهی
 خورش ها
خورش قلیه ماهی
خورش قیمه
خورش میرزا قاسمی
خورش بامیه
خورش قورمه سبزی
خورش لوبیا سبز
خورش مرغ
خورش مرغ با زعفران
خورش کرفس
خورش قیمه بادنجان
خورش فسنجان با گوشت
خورش فسنجان با مرغ
خورش کدو
خورش قیسی
خورش اسفناج
خورش باقلا قاتق
خورش لوبیا چشم بلبلی
 خوراک ها
خوراک مرغ با سبزیجات
خوراک مرغ یا جوجه سرخ شده
خوراک مرغ با سس سفید
خوراک سینه ی مرغ با سبزیجات
خوراک مرغ سرخ شده ی شکم پر
خوراک مرغ سرخ شده با سس فلفل
خوراک مرغ چینی
خوراک گوشت با فلفل سبز
خوراک گوشت با هویج
خوراک مرغ با کرفس
خوراک اسفناج
خوراک بادنجان ( یتیمچه )
خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا سبز
خوراک عدس یا عدسی
خوراک دال عدس
خوراک همیس
خوراک کشک و بادنجان
خوراک کشک و بادنجان شیرازی
خوراک سیب زمینی با پیاز ( دوپیازه )
خوراک اشکنه
خوراک کدو
چگونه ماهی تازه را بشناسیم
 خوراک های ماهی و میگو
ماهی سرخ کرده
ماهی شکم پر
قلیه ماهی
کباب ماهی اوزون برون
خوراک با تن ماهی
خوراک میگو
میگو با سبزی
ماهی تنوری
 خوراک های گوشتی
شنیستل
استیک
بیفتک
خوراک ماهیچه
خوراک جگر
جگرکبابی
جگر خورشی
خوراک زبان گوساله
خوراک قلوه
خوراک پاچه گوسفند
خوراک سیرابی
سوسیس ساده
سوسیس بندری
سوسیس با تخم مرغ
کالباس با تخم مرغ
 کباب ها
جوجه کباب
کباب بره
کباب برگ
کباب کوبیده
کباب چنجه
کباب دسته دار
کباب شیشلیک مخصوص
کباب مرغ بختیاری
جوجه کباب بدون استخوان
کباب تابه ای
 ماکارونی
ماکارونی با گوشت
ماکارونی با قارچ
ماکارونی با قارچ و تخم مرغ
ماکارونی با مرغ
ماکارونی با میگو
ماکارونی با کالباس
ماکارونی شیرین
 کوکو و کوفته
کوکوی سبزی
کوکوی سی زمینی
کوکوی مرغ
پوره سیب زمینی
کتلت سیب زمینی
شامی لپه
کوفته تبریزی
کوفته گوشت
کوفته برنجی
کوفته سیب زمینی
 دلمه ها
دلمه بادنجان
دلمه برگمو
دلمه فلفل سبز
دلمه گوجه
دلمه کلم
دلمه سیب زمینی
 آش ها
آش رشته
آش آلو
آش جو
آش رشتی
آش بلغور
آش ماست
آش دوغ
آش برنجی
آش ماش
آش گندم
شوربا
آش کشک
آش گوشت
 آب گوشت ها
آب گوشت ساده ایرانی
آب گوشت بزباش
آب گوشت دیزی
آب گوشت لوبیا چیتی
آب گوشت لپه
آب گوشت لوبیا سفید
  سوپ ها
سوپ گل کلم
سوپ گوجه فرنگی
سوپ پای مرغ
سوپ مرغ با رشته فرنگی
سوپ اسفناج
سوپ جو
سوپ پیاز
سوپ عدس
سوپ قارچ
سوپ ذرت
 اُملت ها
اُملت گوشت
اُملت گوجه و بادنجان
اُملت قارچ و گوجه فرنگی
اُملت تخم مرغ و گوجه
اُملت تخم مرغ ( خاگینه )
 برانی ها
برانی اسفناج
برانی کرفس
برانی کنگر
برانی لوبیا سبز
نرگسی اسفناج
برانی بادنجان
برانی کدو
 پوره ها
پوره سیب زمینی
پوره هویج
پوره اسفناج
پوره لبو
پوره بادنجان
پوره کدو سبز
پوره نخود سبز
پوره کدو حلوایی
پوره عدس
پوره لوبیا سفید
 سالاد ها
سالاد شیرازی
سالاد کاهو
سالاد با کلم قرمز
سالاد اُلویه
سالاد لبو با تخم مرغ
سالاد سبزیجات
سالاد ماکارونی با کالباس
سالاد جوانه ی گندم
سالاد میوه
سالاد گوجه فرنگی
 پیتـــــــــــــــــــزا
پیتزا مخصوص
پیتزا قارچ
پیتزا مخلوط
پیتزا میگو
پیتزا تن ماهی
پیتزا سوسیس
 ساندویچ ها
ساندویچ سوسیس
ساندویچ تخم مرغ
ساندویچ همبرگر
ساندویچ مغز
ساندویچ قارچ
ساندویچ مخلوط
ساندویچ میگو
ساندویچ تن ماهی
 دســـرها
فرنی با نشاسته
فرنی با شیر
شله زرد
شیر برنج
مسقطی
رنگینک
حلوا
سمبوسه
 کیک ها و شیرینی ها
کیک اسفنجی
کیک کاکائو
کیک شکلاتی
کیک مربایی
کیکتوت فرنگی
نان کشمشی
نان گردویی
شیرینی سیب
شیرینی فندقی
گلکوکب و گوش فیل
زولبیا
بامیه
بیسکویت شکری
ویفر کاکائویی
باگت نارگیلی
بیسکویت عصرانه
بادام سوخته
نُقل
سوهان
قطاب
نان پنجره ای
نان برنجی
 بستنی ها
بستنی وانیلی
بستنی با قهوه
بستنی با کمپوت
بستنی شکلاتی
بستنی میوه ای
کافه گلاسه
  چاشنی ها
رب گوجه فرنگی
رب انار
سُس تند
سُس مایونز
سُس سفید
آبلیمو گرفتن
آبغوره گرفتن
 کمپوت ها
کمپوت سیب
کمپوت گلابی
کمپوت گیلاس
کمپوت هلو یا شلیل
کمپوت زردآلو
 مربا
نکات لازم در تهیه ی مربا
مربای آلبالو
مربای توت فرنگی
مربای تمشک
مربای هلو یا شلیل
مربای سیب
مربای به
مربای هویج
مربای پوست پرتقال
مربای آلو زرد
مربای زرد آلو
مربای گیلاس
مربای انجیر
مربای زغال اخته
 شربت ها
شربت آلبالو
شربت پالوده با نشاسته
شربت سکنجبین
شربت ریواس
شربت توت فرنگی
شربت زغال اخته
شربت به لیمو
شربت نارنج
شربت آبلیمو
شربتپرتقال
شربت شاه توت
شربت ساده
تخم شربتی
 ترشی ها
ترشی بادنجان با سبزی
ترشی بادنجان با موسیر
ترشی فلفل
ترشی مخلوط
ترشی پیاز
ترشی آلبالو
سیر ترشی
ترشی گل کلم
شور
خیار شور
ترشی پوست پرتقال
لواشک
 خواص سبزیجات
اسفناج
بادنجان
بامیه
باقلا
برنج
پونه
پیاز
ترب
تره
جعفری
جو
چغندر
ریحان
ریواس
سیب زمینی
سیر
شنبلبله
شوید
شلغم
عدس
فلفل فرنگی
فلفل سیاه
کنگر
کرفس
کلم
کلم قرمز
کاهو
کدوسبز
گشنیز
گوجه فرنگی
گندم
لوبیا
ماش
نعنا
نخود
نخود فرنگی
هویج
 خواص میوه ها
انگور
ازگیل
انجیر
آلبالو
آلو بخارا
بادام
بادام تلخ
بادام زمینی
به
پرتقال
پسته
توت
توت فرنگی
خربزه
خیار
خرما
زردآلو
زرشک
سیب
لیمو ترش
موز
نارنگی
نارنج
گلابی
کیوی
نارگیل
هلو
هندوانه
گیلاس
گرمک

  • ناشر : انتشارات پل
  • نویسنده : مینو تهمتن زاده
  • تعداد صفحات : 334
  • سال چاپ : 1391
  • شابک ( ISBN ) : 978-964-491896-1-1
  • شمارگان چاپ ( تیراژ ) : 2000
  • نوبت چاپ : دهم
  • وزن : 657

هنوز نظری ارسال نشده است.

برای ارسال نظر باید عضو شوید.